Všechny dokumenty    
 1997〈uage    Bibliografie  
33 záznamů
1 2 3 4

Narodil jsem se...

  • Druh dokumentu: Esej / Bibliografie / Koncept
  • Autor: Václav Havel (autor)
  • Datum vzniku: 1964
  • ID záznamu: 52254

Bibliografie Václava M. Havla jako příloha k žádosti o cestovní pas

  • Druh dokumentu: Bibliografie
  • Autor: Václav M. Havel (autor)
  • Datum vzniku: 24.2.1965
  • ID záznamu: 51986

Dokumenty k žádosti o vydání pasu

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Poznámky / Různé texty
  • Autor: Václav M. Havel (autor)
  • Datum vzniku: 26.2.1965
  • ID záznamu: 52013

Bibliografický katalog ČSSR 1966

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Obsah
  • Datum vzniku: 1967
  • ID záznamu: 11049

České knihy 1967, 40. sešit. Bibliografický katalog ČSSR

  • Druh dokumentu: Seznam / Bibliografie
  • Autor: Vilém Prečan (autor)
  • Datum vzniku: 31. 10. 1967
  • ID záznamu: 19413

Bibliografický katalog ČSSR 1968

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Obsah
  • Datum vzniku: 1969
  • ID záznamu: 11050

Bibliografie her Václava Havla

  • Druh dokumentu: Bibliografie
  • Autor: Vilém Prečan (autor)
  • ID záznamu: 11048

Časopisecké články

  • Druh dokumentu: Poznámka / Bibliografie
  • Autor: Vilém Prečan (autor)
  • ID záznamu: 11030

Bibliografický katalog ČSSR 1969

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Obsah
  • Datum vzniku: 1970
  • ID záznamu: 11051

Knižní bibliografický katalog Václava Havla

  • Druh dokumentu: Poznámka / Bibliografie
  • Autor: Vilém Prečan (autor)
  • ID záznamu: 11029
1 2 3 4