Dollia e Presidentit të Republikës Václav Havel në darkën solemne të organizuar për nder të Shkëlqesisë së Tij Presidentit të Republikës së Shqipërisëzotit Rexhep Meidani dhe zonjës Lidra Meidani

Basic Info

 • Record's ID: 63027
 • Document's type: Speech
 • Date of origin: 10. dubna 2001
 • Place of origin: Prague / Czech Republic
 • Language: Albanian
 • Keywords (content): Albania
 • Keyword (personalities): Lidra Meidani / Rexhep Meidani

Texts

Author

 • Václav Havel (Author)

Storage

 • Name: Knihovna Václava Havla - digitální archiv
 • Address: Ostrovní 13, Praha 1, 110 00
 • Specification: The Office of the President