33 records
1 2 3 4

Václav M. Havel - bibliografie časopiseckých prací

  • Document's type: Bibliography
  • Author: Daniel Řehák (Author)
  • Date of origin: 2016
  • Record's ID: 49362

Bibliografie díla Václava Havla k září 1989

  • Document's type: Bibliography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Date of origin: 31. 8. 1989
  • Record's ID: 11040

Publikace ČSDS 1986-1988

  • Document's type: Bibliography
  • Date of origin: 1989
  • Record's ID: 12160

Bibliografický katalog ČSSR 1968

  • Document's type: Bibliography / Content
  • Date of origin: 1969
  • Record's ID: 11050

České knihy 1967, 40. sešit. Bibliografický katalog ČSSR

  • Document's type: List / Bibliography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Date of origin: 31. 10. 1967
  • Record's ID: 19413

Václav Havel. Dramatisches und literarisches Werk

  • Document's type: Bibliography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Date of origin: březen 1989
  • Record's ID: 11038

Bibliografie příspěvků Václava Havla do samizdatových časopisů

  • Document's type: Bibliography
  • Date of origin: nedat., 1990
  • Record's ID: 11047

Seznam zahraničních článků o V. Havlovi

  • Document's type: Bibliography
  • Date of origin: nedat., 1990
  • Record's ID: 11045

Bibliografie díla Václava Havla k září 1989

  • Document's type: Bibliography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Date of origin: 2. 9. 1989
  • Record's ID: 11044

Literatur

  • Document's type: Bibliography
  • Date of origin: nedat., [1990]
  • Record's ID: 11046
1 2 3 4