11 records
1 2

Bibliografický katalog ČSSR 1968

  • Document's type: Bibliography / Content
  • Date of origin: 1969
  • Record's ID: 11050

Podklady ke knize V+W neznámí

  • Document's type: Correspondence / Notes / Content
  • Author: Václav Kofroň (Author) / Radan Dolejš (Author)
  • Date of origin: 1.1.1990
  • Record's ID: 38479

Pohledy 2

  • Document's type: Content
  • Author: Václav Havel (Author)
  • Date of origin: nedat., [1984]
  • Record's ID: 19370

My Memories. Book I. My early life (materials)

  • Document's type: Photograph / Book / Notes / Content / Biography / Draft / Description / Description
  • Author: Václav M. Havel (Author)
  • Date of origin: 1974
  • Record's ID: 18341

ACTA. Ročník 2, číslo 5-6-7-8, zima 1988

  • Document's type: Content
  • Date of origin: 1. 12. 1988
  • Record's ID: 12159

Do různých stran. Eseje a články z let 1983-1989

  • Document's type: Content
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Date of origin: 26. 4. 1989
  • Record's ID: 21392

Bibliografický katalog ČSSR 1970

  • Document's type: Bibliography / Content
  • Date of origin: 1971
  • Record's ID: 11052

Bibliografický katalog ČSSR 1966

  • Document's type: Bibliography / Content
  • Date of origin: 1967
  • Record's ID: 11049

Bibliografický katalog ČSSR 1969

  • Document's type: Bibliography / Content
  • Date of origin: 1970
  • Record's ID: 11051

Obsah knihy Do různých stran

  • Document's type: Content / Web page
  • Date of origin: 14.10.1997
  • Record's ID: 38482
1 2