23 records
1 2 3

Autoportrét

  • Document's type: Biography / Essay
  • Author: Václav Havel (Author)
  • Date of origin: 1964
  • Record's ID: 606

Haló noviny 1992/?, str. ?: Kandidát na funkci prezidenta ČSFR

  • Document's type: Press cutting / Article / Biography
  • Date of origin: 3. 7. 1992
  • Record's ID: 32013

Moravskoslezský den 1996/?, str. ?: Pavel Landovský

  • Document's type: Press cutting / Biography / Profile
  • Date of origin: 11. 9. 1996
  • Record's ID: 25116

Stručná bio-bibliografie Václava Havla

  • Document's type: Biography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Date of origin: 1. 8. 1985
  • Record's ID: 11056

Mladý svět 1996/?, str. ?: Na okraj sešitu. Alfréd Radok

  • Document's type: Press cutting / Biography
  • Date of origin: 8. 5. 1996
  • Record's ID: 25059

Chebsko 1996/?, str. ?: Stručný životopis Jiřího Gruši

  • Document's type: Press cutting / Biography / Profile
  • Date of origin: 11. 9. 1996
  • Record's ID: 25114

Chronologický přehled hlavních údajů o životě, literárním díle, kulturní a společenské aktivitě Václava Havla (do 4. března 1983)

  • Document's type: Biography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Date of origin: 4. 3. 1983
  • Record's ID: 11054

O lidskou identitu: Chronologický přehled o životě, literárním díle, kulturní a společenské aktivitě Václava Havla (do 4. března 1983)

  • Document's type: Article / Biography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Date of origin: 1983-1984
  • Record's ID: 19241

Kritisches Lexikon zur fremdsprachigen Gegenwartsliteratur: Václav Havel

  • Document's type: Biography
  • Author: Eckhard Thiele (Author)
  • Date of origin: 1984
  • Record's ID: 11055

Bei Ling Huang

  • Document's type: Biography / Correspondence
  • Date of origin: 27.7.1999
  • Record's ID: 38189
1 2 3