25 records
1 2 3

Bibliografický katalog ČSSR 1966

  • Document's type: Bibliography / Content
  • Date of origin: 1967
  • Record's ID: 11049

České knihy 1967, 40. sešit. Bibliografický katalog ČSSR

  • Document's type: List / Bibliography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Date of origin: 31. 10. 1967
  • Record's ID: 19413

Bibliografický katalog ČSSR 1968

  • Document's type: Bibliography / Content
  • Date of origin: 1969
  • Record's ID: 11050

Bibliografie her Václava Havla

  • Document's type: Bibliography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Record's ID: 11048

Časopisecké články

  • Document's type: Note / Bibliography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Record's ID: 11030

Bibliografický katalog ČSSR 1969

  • Document's type: Bibliography / Content
  • Date of origin: 1970
  • Record's ID: 11051

Knižní bibliografický katalog Václava Havla

  • Document's type: Note / Bibliography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Record's ID: 11029

Bibliografický katalog ČSSR 1970

  • Document's type: Bibliography / Content
  • Date of origin: 1971
  • Record's ID: 11052

Václav Havels Werk in deutschen Übersetzungen

  • Document's type: Bibliography
  • Date of origin: 1985
  • Record's ID: 11034

Zahraniční smlouvy Václava Havla

  • Document's type: Bibliography
  • Date of origin: 30. 10. 1986
  • Record's ID: 11035
1 2 3