33 records
1 2 3 4

Narodil jsem se...

  • Document's type: Essay / Bibliography / Draft
  • Author: Václav Havel (Author)
  • Date of origin: 1964
  • Record's ID: 52254

Bibliografie Václava M. Havla jako příloha k žádosti o cestovní pas

  • Document's type: Bibliography
  • Author: Václav M. Havel (Author)
  • Date of origin: 24.2.1965
  • Record's ID: 51986

Dokumenty k žádosti o vydání pasu

  • Document's type: Bibliography / Notes / Miscellaneous texts
  • Author: Václav M. Havel (Author)
  • Date of origin: 26.2.1965
  • Record's ID: 52013

Bibliografický katalog ČSSR 1966

  • Document's type: Bibliography / Content
  • Date of origin: 1967
  • Record's ID: 11049

České knihy 1967, 40. sešit. Bibliografický katalog ČSSR

  • Document's type: List / Bibliography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Date of origin: 31. 10. 1967
  • Record's ID: 19413

Bibliografický katalog ČSSR 1968

  • Document's type: Bibliography / Content
  • Date of origin: 1969
  • Record's ID: 11050

Bibliografie her Václava Havla

  • Document's type: Bibliography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Record's ID: 11048

Časopisecké články

  • Document's type: Note / Bibliography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Record's ID: 11030

Bibliografický katalog ČSSR 1969

  • Document's type: Bibliography / Content
  • Date of origin: 1970
  • Record's ID: 11051

Knižní bibliografický katalog Václava Havla

  • Document's type: Note / Bibliography
  • Author: Vilém Prečan (Author)
  • Record's ID: 11029
1 2 3 4