Všechny dokumenty    
 Jiří Hájek    PFlang    Obsah  
21 záznamů
1 2 3

ACTA. Ročník 2, číslo 5-6-7-8, zima 1988

  • Druh dokumentu: Obsah
  • Datum vzniku: 1. 12. 1988
  • ID záznamu: 12159

Bibliografický katalog ČSSR 1966

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Obsah
  • Datum vzniku: 1967
  • ID záznamu: 11049

Bibliografický katalog ČSSR 1968

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Obsah
  • Datum vzniku: 1969
  • ID záznamu: 11050

Bibliografický katalog ČSSR 1969

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Obsah
  • Datum vzniku: 1970
  • ID záznamu: 11051

Bibliografický katalog ČSSR 1970

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Obsah
  • Datum vzniku: 1971
  • ID záznamu: 11052

Different destination. Essays and articles 1983-89

  • Druh dokumentu: Obsah
  • Autor: Václav Havel (autor)
  • Datum vzniku: 1989
  • ID záznamu: 23083

Do různých stran. Eseje a články z let 1983-1989

  • Druh dokumentu: Obsah
  • Autor: Vilém Prečan (autor)
  • Datum vzniku: 26. 4. 1989
  • ID záznamu: 21392

In verschiedene Richtungen. Essays und Artikel aus den Jahren 1983-1988

  • Druh dokumentu: Obsah
  • Autor: Václav Havel (autor)
  • Datum vzniku: 1989
  • ID záznamu: 23084

Mé vzpomínky. Kniha I. Doba mého mládí (materiály 3. část)

  • Druh dokumentu: Fotografie / Kniha / Album / Novinový výstřižek / Seznam / Obsah
  • Autor: Václav M. Havel (fotograf) / Vácslav Havel (fotograf) / Karel Maloch (fotograf) / A. Schutte (fotograf)
  • ID záznamu: 18238

Mé vzpomínky. Kniha I. Doba mého mládí (materiály)

  • Druh dokumentu: Fotografie / Kniha / Poznámky / Obsah / Biografie / Koncept / Popisek / Popisek
  • Autor: Václav M. Havel (autor)
  • Datum vzniku: 1974
  • ID záznamu: 18341
1 2 3