Texty o Václavu Havlovi    
 Obsah  
14 záznamů
1 2

The Reluctant President. A Political Life of Vaclav Havel

  • Druh dokumentu: Kniha / Obsah / Recenze
  • Autor: Michael Simmons (autor)
  • Datum vzniku: 1991
  • ID záznamu: 26300

Bibliografický katalog ČSSR 1969

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Obsah
  • Datum vzniku: 1970
  • ID záznamu: 11051

Do různých stran. Eseje a články z let 1983-1989

  • Druh dokumentu: Obsah
  • Autor: Vilém Prečan (autor)
  • Datum vzniku: 26. 4. 1989
  • ID záznamu: 21392

Bibliografický katalog ČSSR 1970

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Obsah
  • Datum vzniku: 1971
  • ID záznamu: 11052

Michelman, Irving S. > Freimanová, Anna

  • Druh dokumentu: Korespondence / Obsah
  • Autor: Irving S. Michelman (autor)
  • Datum vzniku: 10. 8. 1997
  • ID záznamu: 25624

Bibliografický katalog ČSSR 1968

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Obsah
  • Datum vzniku: 1969
  • ID záznamu: 11050

The playwright as non-person

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Obsah
  • Datum vzniku: nedat., 1987
  • ID záznamu: 11053

OPEN LETTERS. Selected Prose 1964–1990 by Václav Havel

  • Druh dokumentu: Obsah
  • Autor: Frank Pike (autor)
  • Datum vzniku: 13. 2. 1991
  • ID záznamu: 21241

Bibliografický katalog ČSSR 1966

  • Druh dokumentu: Bibliografie / Obsah
  • Datum vzniku: 1967
  • ID záznamu: 11049

Michelman, Irving S. > Freimanová, Anna

  • Druh dokumentu: Korespondence / Obsah
  • Autor: Irving S. Michelman (autor)
  • Datum vzniku: 10. 10. 1997
  • ID záznamu: 25618
1 2